Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A gdje je ljeto?

Nestabilno i promjenjivo: Kišobrane ne spremajte do četvrtka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju će još u unutrašnjosti i sjevernim krajevima Jadrana uglavnom biti suho dok se u Lici i Dalmaciji očekuje kiša.

U cijeloj zemlji idućih dana bit će promjenjivo, a više oborina očekuje se u Dalmaciji. Kiša i osvježenje uvod su u promjenjivo i kišno razdoblje koje bi moglo potrajati dobar dio idućega tjedna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Pred nama je velika promjena vremena: Meteorolog otkriva koliko ćemo čekati na temperature kakve smo imali za vikend Ilustracija vremenska prognoza Isplati li se vaditi roštilj za Praznik rada? Darijo Brzoja otkriva kakvo nas vrijeme očekuje

Prestanak oborina predviđa se u četvrtak što bi mnogima moglo itekako odgovarati jer će zbog praznika imati sunčan i topao produženi vikend.
 

'U nedjelju će još u unutrašnjosti i sjevernim krajevima Jadrana uglavnom biti suho dok se u Lici i Dalmaciji očekuje kiša. U Dalmaciji čak i pljuskovi koji mogu biti izraženiji', najavljuje Darijo Brzoja, meteorolog Nove TV.

VIDEO Nova promjena vremena!
 

Temperature su se zbog osvježenja u mnogim dijelovima zemlje spustile i za desetak stupnjeva. Idućih dana tako umjesto kreme za sunčanje ili pak ručnika glavni rekvizit bit će kišobran. A trebat će sve do četvrtka kada se ponovno očekuje povratak temperatura primjerenijih ovom dobu godinu.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene