Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponovno osvježenje

VIDEO Nova promjena vremena!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opet kiša...

Od prošlog vikenda, uz sve što ih je snašlo, stanovnicima poplavljenih područja dodatni problem barem nije stvarala nova kiša. U subotu ih očekuju nove oborine, no kiše srećom neće biti obilne. Kiša na poplavljenim područjima ne pada već tjedan dana.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Rijeka Sava u Zagrebu, ilustracija Crveni meteoalarm FOTO/VIDEO Uskoro vrhunac vodenog vala u Zagrebu: "Stiže brže nego što se očekivalo, ali ima i dobra vijest..."

VIDEO U petak sunčano i vruće, a od subote ponovno - kiša!

'Očekuje se promjena vremena koja će glavninom nastupiti sutra. Donijet će kišu, pljuskove, grmljavinu i umjereno osvježenje, ta promjena je naznaka nestabilnijeg vremena u idućih nekoliko dana', rekao je meteorolog Milan Sijerković.

Oborine koje će padati neće biti obilne ni prečeste, a takvo vrijeme može se očekivati i u drugim poplavljenim područjima. 'Dakle u BiH i Srbiji, gdje također se može očekivati oborina uglavnom u obliku pljuskova, a to znači ne svagdje i ne dugotrajna', objasnio je Sijerković.

Stoga se ne bi trebale odraziti na vodostaj Save.'Takve oborine ne bi se smjele utjecati na stanje voda i vodostaja u promatranom području', rekao je Sijerković.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene