Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako su tamo dospjele?

Neobjašnjivo: Tomato kartice u pobunjeničkom uporištu u Siriji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lokalne vijesti iz Sirije u jednom videu objavljenom na YouTube-u, imaju kadar zapljene oružja iz terorističkog skrovišta u Lattakiji, a u kojem se jasno i nedvojbeno vide kartice Tomato mobilnog operatera iz Hrvatske.

Iako se Hrvatska deklarirala kao prijateljska zemlja Sirije u nastojanju prikupljanja političkih snaga u borbi protiv režima Bašara al-Asada, do sada se to nije moglo očitovati ni na koji način, osim deklarativno, poput gostovanja ministrice vanjskih poslova Vesne Pusić na sastanku 'Prijatelja Sirije' u Istanbulu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Većinom civili Užas na Bliskom istoku: Izrael napao Siriju, najmanje 38 poginulih Ilustracija Potrošačka prava Građani u Njemačkoj sve teže dolaze do gotovine: Plaćate li radije kešom ili karticom?

>> Primila poruku od mobilnog operatera: 'Nadam se da ćeš gorjeti u paklu'

Kako su kartice dospjele u Siriju iz Hrvatske nitko ne zna, no snimljene su u pobunjeničkom uporištu. Vlada RH i Tomato se nisu očitovali o ovom događaju. Pogledajte video snimku, a na 6:06 se pojavljuju kartice.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene