Obavijesti Video Pretražite Navigacija
doznaje Dnevnik Nove TV

Nema zapreka u akademskom napredovanju ministra Banožića: Povjerenstvo neće pokretati postupak

Aktualno Galerija Nema zapreka u akademskom napredovanju Banožića - 5 Nema zapreka u akademskom napredovanju Banožića - 5 Foto: DNEVNIK.hr Nema zapreka u akademskom napredovanju Banožića - 4 Nema zapreka u akademskom napredovanju Banožića - 4 Foto: DNEVNIK.hr Nema zapreka u akademskom napredovanju Banožića - 3 Nema zapreka u akademskom napredovanju Banožića - 3 Foto: DNEVNIK.hr Nema zapreka u akademskom napredovanju Banožića - 2 Nema zapreka u akademskom napredovanju Banožića - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nema zapreka u akademskom napredovanju Banožića - 1 Galerija 1/5 >>
Dnevnik Nove TV doznaje kako nema zapreke u akademskom napretku ministra Marija Banožića - barem što se tiče Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

Utvrdili su da neće pokretati postupak vezano uz okolnost predavanja na Hrvatskom vojnom učilištu, kao i za prelazak na zvanje izvanrednog profesora.

Naime, ministar Mario Banožić, imenovan je za sunositelja kolegija na Hrvatskom vojnom učilištu (HVU), čiji je osnivač MORH. Banožića je za sunositelja kolegija na studiju Vojnog vođenja i upravljanja predložio zapovjednik HVU-a, nekoliko mjeseci nakon što je postao ministar obrane, a potvrdio ga je tadašnji rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras.

Pročitajte i ovo Udarna skupina nosača zrakoplova USS Gerald R. Ford napeti odnosi Putin se okomio na SAD zbog slanja vojne pomoći: "Zapalili su Bliski istok"

Riječ je o kolegiju Ekonomija obrane, čiji je izvođač Fakultet organizacije i informatike u Zagrebu (FOI), a radi se o kolegiju na preddiplomskom studiju Vojno vođenje i upravljanje na zagrebačkom Sveučilištu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene