Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zagađenje zbog zastarjele rafinerije

'Neka ministar dođe živjeti u Slavonski Brod pa da vidi kako je ovdje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gost Dnevnika Nove TV bio je gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara koji je objasnio s kakvim se problemima građani njegova grada svakodnevno susreću zbog zastarjele rafinerije u Bosanskom Brodu.

Ministar zaštite okoliša kaže da stanje u vašem gradu i nije tako alarmantno kako ga vi prikazujete, što vi kažete na to?   Ništa, evo pozivam ministra neka dođe živjeti u Slavonski Brod, pa da vidi kako je ovdje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kvar navodno otklonjen Rekordno zagađenje u Sl. Brodu: Rafinerija priznala 'mali problem' Slika nije dostupna Optužuju gradonačelnika Sl. Brod: 'Rafinerija nije jedina kriva, zagađenje stiže i s odlagališta otpada'

Jučer ste pisali premijeru i predsjedniku države, kako vam oni mogu pomoći s obzirom na to da je problem u jednoj zastarjeloj rafineriji u drugoj državi, u Republici Srpskoj? Vrlo jednostavno. Državna tvrtka JANAF isporučuje naftu Bosanskom Brodu, premijer je šef svih državnih tvrtki i može vrlo lako riješiti taj problem.

Očekujete da će vam pomoći? Očekujem, zato je i izabran od naroda Republike Hrvatske, da pomogne svim građanima, a mi smo građani Republike Hrvatske. To je dužnost i premijera i predsjednika države.

Mislite da na neki način naftom ucijene drugu državu? Ne, ne treba ucijenjivati, mi samo tražimo da se krene s modernizacijom koja neće vjerojatno biti do 2015. godine, a mi do tada nemamo vremena čekati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene