Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivan Pernar i Ivan Sinčić izbačeni su iz sabornice.


Saborski zastupnici Ivan Pernar (Živi zid) i Ivan Vilibor Sinčić (Živi zid) danas su izbačeni iz sabornice. Pripadnici Saborske straže Pernara i Sinčića nasilu su iznijeli iz sabornice.

Vezani članci Slika nije dostupna Sinčić oprostio Pernaru u javljanju uživo na Facebooku: "Plenković, bankari i tajna društva htjeli bi da se ja i ti glođemo do sudnjeg dana" Slika nije dostupna Pernar javno moli Sinčića da se pomire i zajedno izađu na izbore: "Žao mi je što sam ga nazvao izdajnikom i masonom"

Tijekom izlaganja Ivana Sinčića, Pernar je neprestano dobacivao Reineru iz klube nezadovoljan što Reiner prekida Sinčićev govor o Tomislavu Karamarku.

Reiner je potom Pernaru izrekao dvije opomene i zatražio da napusti sabornicu. Pernar je to odbio pa je sjednica prekinuta, a Pernara su nasilu iznijeli pripadnici Saborske straže.

Iz sabornice je udaljen i Ivan Sinčić.

"Ovo je njihova politika slobode govora i demokracije i Europske unije i ljudksih prava za koju se zalaže Andrej Plenković. To su njihove metode. Neka cijeli svijet ovo vidi, dame i gospodo. Ovo je jedna velika sramota i užas", vikao je Pernar dok su ga iznosili iz sabornice.

Pernar je u jednom trenu završio na podu, a ustati mu je pomogao Krešimir Beljak (HSS)

Dok se obraćao novinarima prišao mu je ljutiti Stevo Culej (HDZ)  i poručio:

"Balavac jedan, jesam ja krvave gaće po Velebitu nosao za tebe da bi ti radio ovdje. Sram te bilo", kazao mu je Culej koji ga je u jednom trenu i gurnuo.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju