U vojarni "Pukovnik Marko Živković" održana je svečanost preuzimanja helikoptera UH-60M Black Hawk. Predsjednik Zoran Milanović i ministar obrane Mario Banožić bili su na tom događaju.


Hrvatska je preuzela helikoptere UH-60M Black Hawk, donaciju SAD-a. I Zoran Milanović i ministar obrane Mario Banožić bili su u vojarni.

Vezani članci Hrvatska vojska - 2 Sve je manji interes za dobrovoljno služenje vojnog roka, ali ima i suprotnih primjera: "Dao sam otkaz i otišao u vojsku. To mi je bila najbolja odluka" Ministar obrane Mario Banožić Banožićeve optužbe na račun Selaka ostale u zraku: "Dao sam jedno osobno iskustvo..." Selak otkrio hoće li ga tužiti za klevetu

Tako blizu, a tako daleko. Tako se može opisati ''susret'' dvojice koji posljednjih tjedana, pa i mjeseci ne izmjenjuju ništa osim žestokih optužbi.

Na početku svečanosti Milanović i Banožić prošli su jedan pored drugog, no nisu se ni pozdravili. Ni pogledali. Ma ništa. Pogledajte kako je izgledao taj prolazak kao pored turskog groblja, taj pogled ''neću se više igrati s tobom'' ili ''moj tata je jači od tvog tate''.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju