Gradonačelnik Bandić komentirao je i rekordne brojeve u Zagrebu i rekao da nema potrebe za kaznama.

Galerija


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nakon nekoliko dana pojavio se u javnosti.

Vezani članci Zoran Ničeno i Domagoj Mikić - 4 Više se ne gleda državljanstvo: Načelnik uprave za granicu objasnio tko i pod kojim uvjetima može ući u Hrvatsku Građani na brzom testiranju na lokaciji Dom zdravlja Zapad u Prilazu baruna Filipovića - 5 Počela brza testiranja na više lokacija u Zagrebu, ovdje je sve što o njima trebate znati. Bandić poručio: "Prvi smo u Hrvatskoj"

U jesenju subotu imao je više obveza pa je u 10 sati otvorio izložbu gljiva u Studentskom centru, a u 12:30 sati pojavio se na manifestaciji udruge P.I.N.K. life koja provodi kampanju "Sačuvajmo zdrave dojke“ o važnosti i potrebi redovitog pregleda i samopregleda dojki.

Pozdravio je nazočne uoči tradicionalne revije oboljelih članica Udruge P.I.N.K.  life na krovu Hitne pomoći u Heinzelovoj.

Komentirao je i rekordne brojke zaraze koronavirusom u Zagrebu - u posljednja 24 sata zabilježeno ih je 199. 

Bandić je kazao kako Grad Zagreb neće uvoditi kazne za nepoštivanje mjera i naglasio da su postojeće mjere dovoljne. "Samo ih se treba pridržavati", dodao je. 

"Nema kažnjavanja u ime Grada. Što se tiče građana, ima apela prema građanima da se pridržavaju mjera i čuvaju svoje najmilije", kazao je Bandić.

Kako je zbog epidemije koronavirusa i rekordnih brojki u Zagrebu bilo potrebno na lice staviti zaštitnu masku, gradonačelnik je ponovno imao problema. Nije mu je bilo jednostavno zakačiti oko ušiju, ali uloženi trud na kraju se isplatio.