Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snijeg na cestama

Ne krećite na put bez zimske opreme!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mjestimice gust snijeg pada u Lici te u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, pa se vozačima savjetuje da ne kreću na put bez zimske opreme, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Pozornije treba voziti dionicom autoceste A 6, Rijeka-Zagreb, od čvora Vrata do čvora Bosiljevo 2, zbog mokrog snijega na kolniku.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama u Gorskom kotaru na D 32 Prezid-Delnice i D305 Parg-Čabar te na ostalim županijskim lokalnim cestama na području Čabra.

Na Jadranskoj magistrali (D 8) od Bakra do Senja zbog jake je bure zabranjen promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu). Na graničnim prijelazima Macelj i Pasjak pojačan je promet teretnih vozila na izlazu. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (Hina)

Pročitajte i ovo Stiže promjena vremena Vremenska prognoza Narednih dana očekuje nas pogoršanje vremena, do kada će trajati otkriva meteorolog Vikić-Topić Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene