U rubrici (Ne)formalno Mislav Bago ugostio je saborsku zastupnicu Brunu Esih.

Galerija


Političarka Bruna Esih odrasla je u zagrebačkim Dugavama, nije voljela fiziku i matematiku, pjevala je prateće vokale rokerskim bendovima kao što su Pipsi, ali i Goran Bare.

Vezani članci Lina Dollar - 3 Lina Dollar otkrila kako izgleda jedan radni dan u istarskom dopisništvu: "Prvo brifing sama sa sobom, a onda..." Sanja Jurišić Sanja Jurišić opisala kako izgleda rad u dopisništvu: "Jedan dan pratiš premijera, drugi dan trčiš za ovcama u Lici"

''Mirna sigurno nisam bila. Bilo je previše podrapanih hlača'', rekla je Esih o svom djetinjstvu.

Kada se u razgovoru s Mislavom Bagom prisjetila školskih dana, odgovorila je i na pitanje što je htjela biti kad odraste, ''Mislim da bih u životu mogla raditi sve osim baviti se matematikom, fizikom i sličnim predmetima'', kazala je.

Glazba je obilježila njezinu mladost, ali prestala se njome baviti zbog, kaže, obitelji. U mladosti je osnovala ženski glazbeni zbor ''Cesarica''.

''To su bili prekrasni trenuci, prekrasna druženja, puno smo putovale. Znalo se skupiti i novaca u to vrijeme, što nam je puno značilo, jer nismo ovisili samo o roditeljima'', kazala je.

Prijatelji su je, kaže vidjeli u politici puno prije nego je u nju ušla, a što se tiče suradnje sa Zlatkom Hasanbegovićem, rekla je da su jedno drugo ''pogurnuli'' u tim vodama.

Iako je mnogi svrstavaju na desni spektar političke scene, ona se ondje ne vidi. ''Ja se ne bih nikako svrstala desno'', rekla je Mislavu Bagi. Sve to i još puno više možete pogledati u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr