Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kerumov sin nastavlja posao

Kerum: Sin me odgovorio od prodaje Slovencima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Kerum potvrdio je sastanak s predsjednikom Uprave Mercatora Žigom Debeljakom zbog želje da slovenski trgovački div kupi trgovački lanac Kerum d.o.o.

Splitski gradonačelnik rekao je kako ne dolazi u obzir da svoje poslovno carstvo proda Slovencima jer je njegov sin Joško izrazio želju za nastavkom obiteljskog posla, piše Jutarnji list. Kerum nije pojasnio na čiju je inicijativu došlo do sastanka te je li na stolu bila konkretna ponuda Mercatora.

Pročitajte i ovo Evakuacija hotela Radisson Blu u Splitu - 4 službe na terenu Otkriveno što se dogodilo s klorom: Evakuiran splitski hotel, pet osoba je u bolnici Država prodaje vozila viđeno - kupljeno Država prodaje 24 vozila: U ponudi auti, kamioni i gliseri...

>> Kerum: Samo me narod može smijeniti

Jutarnji list piše kako je ovih dana objavljeno, no ne i potvrđeno, da se Kerum s Debeljakom našao u sklopu vlastitog plana da izađe iz trgovačkog posla kako bi se mogao posvetiti hoteljerstvu i nekretninama.  Za razlog promjene posla navodi se teško stanje okosnice Kerumova poslovnog carstva, lanaca samoposluga. Naime, prema podacima Fine, Kerum je 2008. godinu završio s čistom dobiti od 1,169.902 kune, što je čak 20 milijuna kuna manje od prethodne godine. Sam Kerum objašnjava da je novac uložio u izgradnju trgovačkog centra Jocker.

 


 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene