Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utvrđuje se ima li veze s događajem

Nazvao iz Njemačke: Izazvao sam požar u Kninu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji je nazvao redakciju jednih dnevnih novina i rekao da je on izazvao požar u Pađenima kod Knina zvao je iz Njemačke, utvrdila je splitska policija.

Korisnik telefonskog broja je u Njemačkoj, policija treba utvrditi ima li on stvarne veze s požarom, a u cijeli je slučaj sada uključen i Interpol, potvrdila je Željka Radošević iz PU splitsko-dalmatinske.

Jedne dnevne novine jučer su objavile kako ih je 'u petak s prikrivenog broja nazvao nepoznati muškarac i u ime Srpskog revolucionarnog pokreta preuzeo odgovornost za požar u vojarni kod Knina. Dodao je da će napasti policijsku postaju, opsovao mater ustašku i prekinuo vezu', piše list.

Požar u Pađenima kod Knina izbio je u utorak, a nakon tri dana lokaliziran je u petak ujutro. Vatra se proširila uz vojarnu Stara straža gdje je došlo do detonacija starih i zaostalih minsko-eksplozivnih sredstava zbog čega je 250 stanovnika okolnih mjesta, pogotovo Martića i Mokrog Polja, bilo evakuirano. Zbog eksplozija vatru nisu mogli gasiti zrakoplovi sve do petka kada su na teren upućeni kanaderi i air traktori, te više desetaka gasitelja. (Hina)

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene