Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Nasukala se češka jedrilica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetmetarska jedrilica oznake 200079 ‘Checo’ češke zastave nasukala se jučer oko 10 sati u porečkom akvatoriju, unutar obilježenih pličina Čivran, no nitko od četiri člana posade čeških državljana nije ozlijeđen niti je bilo onečišćenja mora, izvijestilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Djelatnici pulske Lučke kapetanije u porečkoj ispostavi zaprimili su dojavu od Nacionalne središnjice za traganje i spašavanje na moru, a njih je o nasukavanju, kako navodi Ministarstvo, obavijestio voditelj slovenske brodice koja se nalazila u blizini nesreće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Porečki 19-godišnjak Zanimljiv ulov policije: Kod mladića pronašli stotine krivotvorenih eura, a onda su mu pretražili kuću... Sudar vlaka i kamiona u Češkoj Očevid u tijeku VIDEO Sudar vlaka i kamiona u Češkoj: Jedna osoba poginula, više ozlijeđenih

Po nalogu porečke Lučke ispostave, na poziciju naskuvanja, iz obližnjeg servisa ‘Ferelli’ marine Červar u 10,14 sati su isplovile dvije brodice sa šesteročlanom posadom, koja je nakon 40 minuta, uslijed olujna nevremena i pljuska, uspješno preuzela dvoje djece s nasukane jedrilice. Ministarstvo navodi kako je odsukana i oštećena jedrilica s pličine te u teglju s voditeljem i članom posade u 11.35 sati uplovili u marinu Červar Porat. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene