Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na zagrebačkom Županijskom sudu trebalo bi se nastaviti suđenje bivšem premijeru i predsjedniku HDZ-a Ivi Sanaderu u "slučaju Planinska".


Dnevnik Nove TV nastavlja pratiti slučaj Planinska i suđenje bivšem premijeru.

Nakon što su dvojica vještaka iznijela različite procjene vrijednosti zgrade u Planinskoj ulici, koju su Mesnice Fiolić, uz Sanaderovu pomoć, navodno po višestrukoj cijeni 2009. prodale Ministarstvu regionalnog razvoja, sud je odredio je da će novo vještačenje napraviti zagrebački Građevinski fakultet.

Nekretninu u Planinskoj vještačit će Građevinski fakultet

Vezani članci Slika nije dostupna Suđenje Ivi Sanaderu u slučaju Planinska odgođeno za 22. rujna Slika nije dostupna Sanaderu se danas nastavlja suđenje u slučaju Planinska

Treće mišljenje neovisne ustanove tražila je obrana bivšeg premijera, kojega se u ovom slučaju tereti da je primio 17 milijuna kuna provizije od vlasnika mesne industrije i bivšeg saborskog zastupnika Stjepana Fiolića, s kojim sada dijeli optuženičku klupu.

U ovom se slučaju sudi i Mladenu Mlinareviću, čija je tvrtka Inžinjerski biro, prema Uskokovim tvrdnjama, udvostručila vrijednost nekretnine, dok je na rad za opće dobro, nakon priznanja i nagodbe s tužiteljstvom, osuđen bivši HDZ-ov ministar Petar Čobanković. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook