Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policijski službenici priveli su u petak oko 10 sati u policijsku postaju u Primoštenu 61-godišnjeg Ivana Šimca iz Kalebove luke kod Rogoznice, zbog narušavanja javnog reda i mira, potvrdio je načelnik Policijske uprave šibensko-kninske Branko Peran.


- Muškarac je priveden radi provođenja prekršajne obrade, jer je narušavao javni red i mir, a zbog toga će protiv njega biti podnesena prekršajna prijava, rekao je Peran dodajući da se Šimac nalazi u teškom psihičkom stanju pa će tijekom dana biti odveden u bolnicu.

Vezani članci Slika nije dostupna Vlasnici sami ruše bespravne objekte Slika nije dostupna Počelo rušenje u Rogoznici

Kako se doznaje 61-godišnji Šimac je izgubio kontrolu kada je saznao da će se danas ukloniti bespravno sagrađeni objekt u njegovom vlasništvu u kojem je živjela njegova obitelj u Kalebovoj luci.

Šimac je uz taj objekt u Kalebovoj luci imao još jednu kuću koju je sam uklonio nakon što je prije dva dana Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva počelo uklanjati bespravno sagrađene objekte na području Općine Rogoznica.

Kako se doznaje od njegovog sina Ante, Ivan Šimac je jutros prišao jednom interventnom policajcu, koji osigurava područje Kalebove luke, tražeći od njega oružje da sam sebi oduzme život.