Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo prozivanje

Nastavlja se okršaj Milanovića i Butkovića: "Tko se vozi u helikopteru?"

Oleg Butković
Oleg Butković Foto: Luka Gerlanc/Cropix
Novu strelicu ispalio je ministar Oleg Butković koji je podbo predsjednika Zorana Milanovića zbog njegovog navodnog korištenja državnog helikoptera u privatne svrhe i put u Rijeku.

Prepirka Zorana Milanovića i Olega Butkovića na društvenim mrežama nastavila se u četvrtak navečer kad je Butković na Facebooku objavio sliku helikoptera uz mini kviz uz fotografiju helikoptera, a pratitelje je pitao: "Što mislite? Tko se vozi u helikopteru?". Ponuđeni odgovori su: a) Dodik na Hvar i b) Milanović u Rijeku (pravde).

Butković je time insinuirao da je predsjednik svojedobno, navodno, koristio državni helikopter u privatne svrhe u Rijeku.

Pročitajte i ovo Festival svjetla u Zagrebu - 12 Užitak za oči VIDEO/FOTO Pogledajte prekrasne prizore iz središta Zagreba koji su mnoge oduševili

Ministar Oleg Butković ranije je prozvao predsjednika Zorana Milanovića zbog navodnog prijateljstva s Miloradom Dodikom. Milanović mu je na to odgovorio objavom fotografije Andreja Plenkovića s Miloradom Dodikom te ga znakovito upitao za poslove brata s Hrvatskim cestama, na što je uslijedio ovaj Butkovićev odgovor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene