Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje nestabilno

Kiša i grmljavinski pljuskovi se nastavljaju, a stiže produženi vikend – evo kakvo nas vrijeme očekuje

U Zagrebu počeo pljusak
U Zagrebu počeo pljusak DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 U Zagrebu počeo pljusak Galerija 1/1 >>
Kiša i grmljavinski pljuskovi proteklih dana česti su u cijeloj zemlji, a iščekujemo ih opet. Nestabilno uz kišu i pljuskove bit će i u srijedu, ali od četvrtka vrijeme će biti stabilnije i toplije.

Kišovito i oblačno bit će pogotovo u zapadnim područjima, bez nekog izraženog vjetra, a na Jadranu, ali i povremeno u Posavini bit će i grmljavinskih pljuskova. Na moru će puhati još uvijek umjereno jugo.

Pročitajte i ovo Kiša u Zagrebu Obucite se slojevito Ništa od roštiljanja za produženi vikend: Nakon kratke pauze opet stižu pljuskovi, grmljavinsko nevrijeme i zahladnjenje Slika nije dostupna VREMENSKA PROGNOZA Kakvo nas vrijeme očekuje za Praznik rada? Meteorolozi nemaju dobre vijesti – pripremite se na promjenu

U središnjoj Hrvatskoj bit će malo manje oblačno i kišovito, uz kraća sunčana razdoblja, s temperaturom od oko 22 Celzijeva stupnja.

Malo toplije bit će na istoku pa će Slavonija tako dočekati i do 25 stupnjeva, ali ovdje uz više lokalnih pljuskova i grmljavine. Vjetar uglavnom slab jugoistočni.

Ništa stabilnije neće biti ni na Jadranu, a ni u gorskoj Hrvatskoj. Povremeni lokalni pljuskovi i grmljavina obilježit će dan i u Istri. Jugo će slabjeti, a kasnije okrenuti na sjeverozapadnjak.

Na jugu će biti manje pljuskova, no ipak neće biti posve stabilno. Najviša temperatura u Dalmaciji neće se previše promijeniti u odnosu na prethodne dane i ostaje oko 23 stupnja.

I u srijedu će na kopnu biti česti pljuskovi i grmljavina, a bit će i pretežno oblačno. U četvrtak će biti sunčanije, ali tu i tamo mogući su i kratkotrajni pljuskovi. Čini se da će prvi dan bez kiše biti tek petak, a tada će biti i malo toplije.

Na Jadranu će u srijedu biti oblačno i nestabilno uz česte grmljavinske pljuskove i kišu. Slično nas očekuje i u četvrtak, uz uglavnom slabo jugo, a tek u petak čini se sunčano, suho i malo toplije.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene