Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na njih pale kamene ploče

Policija otkrila detalje tragične nesreće u Sisku u kojoj je poginulo dvoje ljudi

Teška nesreća u Sisku - 1
Teška nesreća u Sisku - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Sisačka policija izvijestila je u subotu po završetku očevida da su u nesreći na radu u sisačkom naselju Galdovo jučer smrtno stradali 38-godišnjak i 23-godišnjak, vlasnik i djelatnik klesarskog obrta, na koje su pale kamene ploče, a istraga o okolnostima nesreće se nastavlja.

Nesreća se dogodila u petak oko 9 sati u Pakleničkoj ulici, u naselju Galdovo.

"U nesreći su smrtno stradali 38-godišnjak i 23-godišnjak, vlasnik i djelatnik klesarskog obrta. Do nesreće je došlo kada su s prikolice spuštali više kamenih granitnih ploča koje su u jednom trenutku pale na njih, poklopile ih i prikliještile na tlo", priopćeno je iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Pročitajte i ovo Anja Perković, reporterka Nove TV - 2 POGINULA DVOJICA MUŠKARACA Okončan očevid nakon tragedije u Sisku, mještani u šoku: "Ne možemo doći k sebi", "To je strašno"

Očevid na mjestu događaja uz policijske službenike obavljen je u nazočnosti inspektora zaštite na radu Državnog inspektorata i Županijske državne odvjetnice iz Siska, koja je naložila obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provodi daljnja kriminalistička istraživanja, s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog nesretnog događaja, dodaju iz PU.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene