Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova pravila

Naputak mladeži HDZ-a: Ne skandirajte 'Jadranka, Jadranka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica HDZ-a i premijerka Jadranka Kosor, želi na saboru obilježavanja 20. obljetnice mladeži HDZ-a izbjeći skandiranja, poput onih njezinom prethodniku Ivi Sanaderu.

Naime, ona je naputkom obavijestila sudionike današnjeg sabora u KD-u Dražen Petrović, da ne skandiraju 'Jadranka, Jadranka', piše Večernji list. Time želi pokazati kako je HDZ i po tom pitanju ušao u 21. stoljeće. Očekuje se kako bi na saboru mladeži HDZ-a moglo biti oko 5000 sudionika, a predviđa se kako će to biti i najveće okupljanje mladeži te stranke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vjeruju u institucije Vukovarski SDP osudio paljanje hrvatske zastave u Vukovaru i "sramotna" skandiranja u Kninu Slika nije dostupna Dobrodošli u njihov svijet OVI klinci iz jedne od najsiromašnijih zemalja intrigiraju svjetsku javnost!

>> 'Građane Hrvatske nitko ne može zastrašiti, pa ni Kosor'

Mladima HDZ-a obratit će se samo premijerka, a sabor je prvotno zamišljen kao skup potpore poziciji Jadranke Kosor u toj stranci. Tako bi se Kosor na idućem stranačkom saboru mogla posvetiti predstavljanju novog lica stranke s mladim ljudima na izbornim listama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene