Policija (Foto: Marko Prpic/PIXSELL)
Policija (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Na Trgu bana Josipa Jelačića pijani muškarac pivom zalio štand građanske inicijative "Istina o Istanbulskoj", verblano ih napao te se obračunao sa slučajnim prolaznikom.


Prvo je im je zalio štand na kojem se prikupljaju potpisi, a potom je verbalno napao vololonterku inicijative. Pokušao se i fizički obračunati s njom, no u pomoć joj je priskočio slučajni prolaznik. Napadač je tada bijes usmjerio na njega i obračunao se s njim. 

Vezani članci Klaićeva bolnica Udario dijete tupim predmetom jer je biciklom slučajno udarilo u kantu za smeće Policijski očevid u Kozari Boku Završena istraga napada na policajce u Zagrebu: Dvojica mladića pritvorena, treći još uvijek na ispitivanju

Ozlijeđeni muškarac odbio je liječničku pomoć, a napadača je privela policija. Kako doznajemo prijeti mu prijava zbog narušavanja javnog reda i mira, doznajemo od zagrebačke policijske uprave.

U ponoć istječe rok za prikupljanje potpisa za referendum. Prema posljednjim podacima s terena inicijativa je blizu potrebnih 374.740 potpisa. Točne podatke objavit će idući tjedan.