Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gracia naočale

Naočale filmske dive - Apsolutni MUST HAVE model ovog ljeta

PR
PR Foto: PR
Za sve ljubiteljice mode, tu je sjajni model naočala koje će vas učiniti još privlačnijima.

Napokon su nam stigli sunčani dani, a to znači da je vrijeme za prve vjesnike sunca – sunčane naočale. Mnogi trendovi, modeli i različiti oblici vladaju u svijetu, ali jedan svakako nikad ne silazi s modne scene. Riječ je o naočalama ekscentričnih i glomaznih okvira sa životinjskim printom.

Dame vole naglasiti svoju ženstvenost, pokazati svoj stil i modni potencijal s upečatljivim modnim dodatcima. Prošećite gradskim ulicama s glamuroznim Gracia naočalama i primijetit ćete kako plijenite poglede prolaznika koji su u vama prepoznali modnu ikonu.

Znate li da nošenje sunčanih naočala čini damu privlačnijom?

Tko ne bi htio izgledati atraktivnije uz minimalno truda? Mnoga istraživanja su dokazala da nas naočale čine TRENUTAČNO privlačnijima, a pogledajte i zašto:

• Naglašavaju konture lica
• Daju tajanstven izgled
• Nošenje naočala asocira na glamur
• Daju licu simetričan izgled

>> Želite izgledati poput modne ikone za kojom se svi okreću i koja mami poglede? Pogledajte tajnu najvećih svjetskih diva <<

Zamišljate kako šećete ulicom koja miriše na procvjetalo cvijeće, kao po crvenom tepihu. Dok šećete, osjećate kako se svi u vašem okruženju okreću i pitaju: „Otkud joj tako dobar stil?“ ili „WOW, gdje je kupila ove naočale?!“ Svaki upečatljivi stil zaslužuje komentare divljenja i uzdaha.

PR PR Foto: PR

Ako je suditi prema damama koje već nose ove zavodljive naočale, sigurno ćete izazvati ovakve reakcije u javnosti! Naravno, ne smijemo zaboraviti i to da nas naočale štite od sunca i UV zraka. Zbog toga, naočale s golemim okvirima su idealna zaštita tijekom ljeta kako bi vaša koža ostala zdrava i lijepa.

Naočale koje upotpunjuju svaki stil!

Možda ste više ljubiteljica ležernosti, ili ipak elegancije? Retro stil vam više „leži“ ili ste privrženiji romantičnom stilu? Svaki stil odobrit će ovakav modni ukras kao što su Gracia naočale! Jednostavno vole svaki stil, odgovara im svako okruženje i tu su da upotpune sve modne ideje! Gracia voli plažu, prirodu i grad – jednostavno će vas odlično okarakterizirati u bilo kojoj sferi!

>> Ako vam je dosadilo tražiti idealne sunčane naočale koje vam pristaju, kliknite ovdje i pronađite model koji svima stoji savršeno <<

• Na plaži gdje će vam svi pozavidjeti na sjajnom modnom dodatku
• U prirodi gdje će se odlično uklopiti u prirodnu sredinu
• U gradu gdje će ostavljati trag profinjenog ukusa

PR PR Foto: PR

Kvaliteta i stil za sva vremena

Neminovno je da naočale nosimo uvijek i svugdje i da su neizostavan modni dodatak. Zato je veoma važno odabrati savršene naočale za svoj ukus, koje će trajati godinama! Uglavnom to ne završi tako jer se trendovi mijenjaju, a njihova kvaliteta ne može dugo opstati.

Ali, netko se potrudio da stilizira omiljeni model svih dama, za kojim su potpuno poludjele i koji uvijek ide ukorak s vremenom. Svaka žena se voli osjećati stilski usklađeno i ukorak s modom, zato dozvolite savršenom dizajnu Gracia naočala da vas skroz razmazi!

>> Upotpunite apsolutno svaku odjevnu kombinaciju i dodajte joj dašak glamura uz modni detalj dizajniran po uzoru na luksuzne brendove – kliknite ovdje <<

Kako doći do ovih glamuroznih naočala?

Gracia naočale nije moguće naći u običnim trgovinama. Ove nevjerojatne naočale dostupne su isključivo na internetu. Možete ih naručiti putem njihove službene DokiShop stranice.

Ali iznenađenjima tu nije kraj! DokiShop trgovina je odlučila obradovati prvih 100 čitatelja portala dnevnik.hr i za njih je pripremila popust od 50 %. Niste čuli za DokiShop? To je jedinstvena trgovina kojoj su kupci uvijek na prvom mjestu. Zbog toga nastoji revolucionarizirati način online kupnje i učiniti ju dostupnom svakome.

PR PR Foto: PR

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika. Usto, statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenijim.

Jedan od proizvoda iz njihove ponude koji će vaš život uljepšati je i Gracia.

Priuštite si Gracia naočale i izgledajte poput filmske dive!

NAPOMENA: Popust je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama koje se tope velikom brzinom ostalo samo par komada.

Naručite Gracia naočale odmah i postanite potpuno glamurozni za tren oka!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene