Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Intersparu Zadar došlo je do opće "pokemanije" nakon dojave kupaca su neki od njih viđeni i ulovljeni među policama, te je ovaj zadarski hipermarket postao Pokemon friendly mjesto s posebno označenim PokeStop mjestima.


Nakon apela HGSS-a da igrači ne love Pokemone po Velebitu, Pokemoni su svoje novo mjesto pronašli u Intersparu Zadar. Nakon dojave kupaca da su viđeni i ulovljeni među policama, u ovom zadarskom hipermarketu došlo je do opće "pokemanije".

Vezani članci Slika nije dostupna Kako zaručniku objasniti trbuh: Pokušala ga je uvjeriti da ju je oplodio pokemon Slika nije dostupna PRIVUKLA NA DESETKE TISUĆA IGRAČA Potaknuta Pokemonima pokrenula novu igru

Kako bi igračima osigurali uspješan lov postavljeni su punjači za mobitele. Tako je zadarski Interspar postao Pokemon friendly s posebno označenim PokeStop mjestima. Pokemoni će se moći pojačano lurati nekoliko puta dnevno.

Očekujemo odličnu zabavu igračima te se nadamo da će svoje slike podijeliti s ostalim igračima na Sparovoj Facebook stranici.

Kada se Pokemoni zasite morske klime nadamo se da će novu PokeStop točku pronaći i u drugim Intersparovim hipermarketima.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju