Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Intersparu Zadar došlo je do opće "pokemanije" nakon dojave kupaca su neki od njih viđeni i ulovljeni među policama, te je ovaj zadarski hipermarket postao Pokemon friendly mjesto s posebno označenim PokeStop mjestima.


Nakon apela HGSS-a da igrači ne love Pokemone po Velebitu, Pokemoni su svoje novo mjesto pronašli u Intersparu Zadar. Nakon dojave kupaca da su viđeni i ulovljeni među policama, u ovom zadarskom hipermarketu došlo je do opće "pokemanije".

Vezani članci Slika nije dostupna Norveška premijerka hvatala Pokemone u parlamentu Slika nije dostupna Kako zaručniku objasniti trbuh: Pokušala ga je uvjeriti da ju je oplodio pokemon

Kako bi igračima osigurali uspješan lov postavljeni su punjači za mobitele. Tako je zadarski Interspar postao Pokemon friendly s posebno označenim PokeStop mjestima. Pokemoni će se moći pojačano lurati nekoliko puta dnevno.

Očekujemo odličnu zabavu igračima te se nadamo da će svoje slike podijeliti s ostalim igračima na Sparovoj Facebook stranici.

Kada se Pokemoni zasite morske klime nadamo se da će novu PokeStop točku pronaći i u drugim Intersparovim hipermarketima.