Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priča koja je dirnula srca

Baka Mara dobila sladoled koji je dugo željela, a dobit će i hladnjak u kojem ga može čuvati. Evo kako joj možete pomoći

Baka Mara dobila je sladoled od vanilije (Foto: Facebook)
Baka Mara dobila je sladoled od vanilije (Foto: Facebook) Facebook
Aktualno Galerija Baka Marica Gretić (Foto: Provjereno Nova TV) - 1 Baka Marica Gretić (Foto: Provjereno Nova TV) - 1 Foto: Provjereno Nova TV Baka Mara dobila je sladoled od vanilije (Foto: Facebook) Baka Mara dobila je sladoled od vanilije (Foto: Facebook) Foto: Facebook Baka Marica Gretić (Foto: Provjereno Nova TV) - 3 Baka Marica Gretić (Foto: Provjereno Nova TV) - 3 Foto: Provjereno Nova TV Baka Marica Gretić (Foto: Provjereno Nova TV) - 2 Baka Marica Gretić (Foto: Provjereno Nova TV) - 2 Foto: Provjereno Nova TV +1 Baka Marica Gretić (Foto: Provjereno Nova TV) - 4 Galerija 1/6 >>
Nakon priče u Provjerenom o baki Mari, udruga Dobra volja ju je posjetila i donijela joj potrebne namirnice, ali i sladoled koji je jako željela.

Dirljiva priča koju je Provjereno objavilo o 70-godišnjoj baki Mari, potaknula je građane da joj pomognu. Kod bake Mare već danas su bili članovi udruge Dobra volja.

Pročitajte i ovo Centar zatajio bolest posvojene djece - 9 donosi Provjereno Centar je majkama posvojenih dječaka prešutio stravičnu istinu, a onda ih dodatno šokirao: "Nisam vjerovala svojim ušima" Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj

Šestogodišnji dječak iz udruge donio joj je sladoled od vanilije. ''Dominik je nakon priloga rekao da će joj kupiti sladoled od vanilije, ali danas je bio još sretniji, kada je vidio koliko se teta razveselila tome. Ljubila je sladoled'', napisali su.

''Teti smo rekli da ćemo joj svaki mjesec, koliko budemo u mogućnosti, da joj bar namirnice donesemo.

Danas se jako razveselila i pilećim prsima,kupili smo i povrća, salame, hrenovke, mesa,peciva, ma svega. Danas joj je još jedan gospodin kupio hrane za 500 kn, tako da sada ima. Ono što joj je potrebno je frižider sa ledenicom, jer ovaj curi i peć na drva. Vrata su također loša. Ukoliko imate ispravno, javite se.

Ukoliko netko ima kombi i može kada nam je potrebno nešto prevesti, također nam se možete javiti'', napisali su na Facebooku.

U međuvremenu smo saznali i kako će baka Mara uskoro dobitt hladnjak u kojem će moći čuvati sladoled. 

Svi koji žele pomoći baki Mari mogu to učiniti i uplatom na njezin račun: Marica Gretić HR0723600003242638949 Poziv na broj je 00.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene