Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj u šoku

Poslije liposukcije pala u komu i preminula nakon dva mjeseca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša radnica Kamenskog, 46-godišnja R.Š., pala je u komu nakon liposukcije i preminula nakon dva mjeseca.

U dva mjeseca žena je boravila u tri bolnice, Općoj županijskoj bolnici Pakrac, Općoj županijskoj bolnici Požega te KBC-u Rebro, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 3 Imaš pravo, ostvari ga Trebate pregled liječnika na koji se u bolnici čeka mjesecima? Možete se naručiti kod privatnika s uputnicom, no postoji kvaka Ilustracija Strava u Donjem Daruvaru Pas djevojčicu izgrizao po licu: "Bila je sva krvava. Izgledalo je strašno"

Iako će obdukcija otkriti točan uzrok smrti, jasno je da je povod bila 16 tisuća kuna vrijedna liposukcija abdomena u daruvarskoj privatnoj poliklinici u Daruvaru.

R.Š. se 3. srpnja odlučila u klinici u Daruvaru riješiti obješene kože koja joj je ostala nakon poroda. 'Neko vrijeme stavljala je novac sa strane, a kad su sjele tri prosječne zaostale plaće na račun, dogovorila je termin. Ispratio sam je na autobus. Bila je sretnija nego na dan svadbe', ispričao je suprug nesretne žene.

Sa suprugom se čuo nakon operacije, ispričala mu je da su joj odstranili 1,5 kg kože. No, tvrdi da je bila čudna i da je otežano govorila. Jutro poslije ga je nazvala medicinska sestra i rekla da su se stvari zakomplicirale.

>> Majka prodala blizance da si plati liposukciju

Liječnik iz poliklinike mu je rekao kako se takvo što događa u tri do pet posto slučajeva. 'Reanimirali su je i borili se za njezin život. Istog dana je prebačena u požešku bolnicu gdje je vegetirala do 31. srpnja, odakle je u pratnji anesteziologa prebačena u KBC Rebro. Cijelo vrijeme bila je bez svijesti. Rečeno mi je da se, zbog velikog oštećenja mozga, neće probuditi iz kome', ispričao je potreseni suprug.

Liječnik mu je u klinici u Daruvaru rekao da se njegova supruga nakon operacije ustala normalno, napravila higijenu i da joj je tijekom previjanja postalo slabo, pa je on pozvao Hitnu.

Suprug stradale žene tvrdi da je on na Rebro stigla prekasno, a da je u bolnicu u Požegu zaprimljena s kako mu je reklo osoblje, inficiranom ranom koja je stravično smrdjela. Ispričali su mu i da ima kapilarno krvarenje, no zašto taj podatak poslije nije bio u otpusnom pismu, ne zna.

Iako prave utjehe nema, suprug se sprema za pravnu bitku, pri čemu ćemu mu pomoći odvjetnica koja već ima iskustva u parnicama protiv sporne poliklinike. Riječ je o slučaju pokojnog I.P. koji je preminuo u centru Daruvara nakon izlaska iz poliklinike, gdje mu je doktor koji je operirao i R.Š. dva puta ugrađivao protezu u penis.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene