Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Laka lova

Majka prodala blizance da si plati liposukciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sonia Ringoir, 31-godišnja djelatnica jednog restorana u belgijskom gradu Genku, osumnjičena je da je svoje blizance prodala. No, kako Belgija nema zakon koji regulira prodaju djeteta, optužena je za ponižavajući tretman djece i prijevaru jednog nizozemskog para.

Naime, Sonia Ringoir pristala je biti surogat-majka nizozemskom paru Stegeman. Za tri spolna odnosa tijekom kojih se bračni par nadao da će zatrudnjeti, Soniji su platili 900 funti, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Dražba vozila javna dražba Auto za 100 eura? Država se rješava svojih starih vozila, ima motora, kombija, kamion... Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

No, nisu znali da je ona putem interneta isto ponudila i drugim nizozemskim parovima bez djece. Bračni par ostao je i bez novaca i bez potomstva.

Novinari nizozemske televizije koji su radili na priči o takvoj vrsti 'posla' na relaciji Belgija-Nizozemska, došli su do imena žene koja ih je prevarila te naposlijetku do njezinog bivšeg supruga.

Ispalo je da su djeca završila kod njezine prijateljice koja, kako tvrdi, zbog bolesti ne može imati djecu pa joj je darovala svoju. Tvrdi da za to nije tražila novac.

No, njezin bivši suprug, Marc Poppe, ne znajući da razgovara s novinarima, izjavio je nešto posve drugačije. Kaže kako su djeca prodana za novce kojima je Sonia, između ostalog, planirala platiti liposukciju. Radi se navodno o devet tisuća funti.

'Bila je to financijski atraktivna ponuda. Naravno da to nismo učinili besplatno', rekao je on.

No, Sonijin novi dečko Mitch tvrdi kako je za sve kriv upravo Marc, koji je navodno vršio pritisak na nju želeći da si malo 'popravi' tijelo te kako se nije radilo o liposukciji nego o podvezivanju želuca.

Kako bilo, budući da u Belgiji nema zakona koji bi regulirao takvu 'trgovinu', Ringoirovima prijete kazna od jednog mjeseca do pet godina zatvora zbog ponižavajućeg tretmana djece i prevare.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene