Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Priča o australskom turistu koji je splitskoj policiji prijavio da mu je u klubu Go-go Lady izvršena protupravna naplata dobio je nastavak. Osoblje kluba tvrdi da se Australac od ponoći do pet sati ujutro zabavljao sa nekoliko djevojaka te trošio bez razmišljanja.


Željko Vidović, vlasnik kluba, tvrdi da ni na koji način nije prisiljavao turista da plati potrošeni iznos od 45 tisuća kuna, što mogu posvjedočiti i snimke sigurnosnih kamera, piše Slobodna Dalmacija.

Vezani članci Informer: Uvođenje Eura - 2 U završnoj smo fazi: Stručnjak otkriva kad bi Hrvatska mogla kunu zamijeniti eurom, kao i kakvu bi prednost mogli ostvariti građani Jutro poslije (Foto: izismile.com) Pogodite što su radile noć prije: Pokušale biti suptilne, ali svi su vidjeli da su se jako dobro zabavile

Na snimci od 7. lipnja u 5.28 sati jasno se vidi kako Željko Vidović sklopljenim dlanovima doslovno moli Australca da plati što je tijekom večeri potrošio. Nakon dužeg pregovaranja, turist napokon vlasniku kluba daje crni Amemrican te vlasnik odlazi u kancelariju naplatiti račun. Australac ga prati, a nakon naplate mirno izlazi iz kluba.

Budući da na snimci nije snimljen zvuk jer, kako Vidović 
objašnjava, to je zakonom zabranjeno, objašnjava nam kako je razgovor tekao. Nakon što je uživao u višesatnom provodu, naš gost nas je poželio napraviti glupima te je konobaru za pokrivanje računa dao 200 kuna. 

>> Platio piće 45 tisuća kuna

'Iako nas je prijavio za tu navodnu protupravnu naplatu, nitko iz policije me nije zvao na razgovor. I zamislite kako bih ja njima mogao išta dokazati što se zaista zbilo da nemam snimku sigurnosne kamere', objašnjava Vidović.

Višesatna snimka prikazuje australskog  gosta u društvu tri oskudno odjevene djevojke. Jednu mazi po leđima, zatim je hvata za stražnjicu. Za to vrijeme drugu ljubi u usta, treća mu pleše u krilu. Zatim skida majicu, a Australac joj dira grudi. U međuvremenu gost od konabara naručuje šampanjac od 7800 kuna. Nakon toga Aust6ralac s tri djevojke zagrljen odlazi na lezbo-show. 

'Jasno se vidi da je konobar došao do njega po narudžbu svaki put prije nego što mu je donio piće na stol. Svaki momak se želi osjetiti kao kralj pet minuta, a on se tako osjećao satima. No bitno je to što bi on takvu istu uslugu dobio da je naručivao koktele od 100, 200 ili 300 kuna, jer ga nitko nije silio da naručuje šampanjce',  zaključuje voditelj kluba.