PR
PR Foto: PR

Porazne statistike i podaci govore kako više od 65% građana Hrvatske nije dovoljno aktivno, a svaki treći osmogodišnjak je pretio.


Dubrovkinje i Dubrovčani vježbat će na jednoj od najljepših lokacija, tvrđavi Sv. Ivana u subotu 18. lipnja u 9 sati. Ranojutarnji trening, nakon dvije godine, vodit će tim kinziološog fakulteta iz Zagreba u kojem su Lukrecija Dragić, Tina Živković, Renata Sopek i Patrik Kramarić. Program će voditi Darija Mikulandra Žanetić. Za trening se još uvijek možete prijaviti na: www.aktvinahrvatska.hr

Porazne statistike i podaci govore kako više od 65% građana Hrvatske nije dovoljno aktivno, a svaki treći osmogodišnjak je pretio. Aktivna Hrvatska i ovim dubrovačkim treningom šalje poruku o važnosti redovne tjelesne aktivnosti. Treningu mogu pristupiti sve generacije, a trajat će 60 minuta.

Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Generalni partner projekta je HEP. Trening u Dubrovniku održava se u suradnji s Gradom Dubrovnikom i Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju