Udruga hrvatskih pacijenata dodijelila je Zahvalnicu za najsestru i najliječnika za 2017. godinu.

Galerija Robert Buljubačić, Svjetlana Brborović i Marijo Drlje (Foto: Ana Pejičić Dejanović) +0 Svjetlana Brborović iz Doma zdravlja Zagreb Istok-Ivanja Reka (Foto: Ana Pejičić Dejanović)

Najsestra 2017. je Svjetlana Brborović iz Doma zdravlja Zagreb Istok-Ivanja Reka, a najliječnik je kirurg Robert Buljubašić iz KB-a Dubrava.

Vezani članci Diana Maržić, zamjenica ravnatelja KBC-a Rijeka Otkazuju se neke operacije u još jednom KBC-u: "Anesteziolozi su raspoređeni u COVID jedinice" Slika nije dostupna Objavljen je popis najboljih liječnika u Hrvatskoj za 2016. godinu

Udruga hrvatskih pacijenata na godišnjoj razini povodom svjetskog dana bolesnika 11. veljače, dodjeljuje Zahvalnicu za najsestru i najliječnika. Ova se Zahvalnica dodjeljuje već 12. godinu za redom.

''Cij nam je potaknuti društvo na manje pohlepe i sebičnosti i nekih lobista u SJZS-u, a više solidarnosti, humanosti, plemenitosti i zahvalnosti te istaknuti pojedince (a preko pojedinca zahvaliti svima u sustavu koji rade odgovorno svoj posao) u solidarnom javnom zdravstvenom sustavu koji rade na dobrobit bolesnika'', ističu u Udruzi hrvatskih pacijenata.

Na dodjelu Zahvalnice došao je i ministar zdravstva Milan Kujundžić.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju