Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok spušta vrše da bi ulovio što više srdela, Mati se u glavi vrte scene sa zadnjeg ljetovanja koje je proveo u svom divnom arhipelagu s prelijepom Evičkom iz Praga.


Kako da se ta romansa ponovi? Kako da se Evička vrati na njegov Jadran? Mate je romantik i zna da će Evička pročitati e-mail, ali ga neće spremiti ispod jastuka. Poslat će joj pismo. Sada, odmah! Iz svog brodića!

Uz pomoć mPošte Mate će Evički poslati najljepše pismo, koje će ju vratiti u njegov zagrljaj…
Kako da i vaše romantično pismo ne zaluta u bespućima brojne elektroničke pošte? Kako da bude posebno?

Servis ePošta nudi vam slanje pisama s vašeg računala, mobitela ili tableta na odabranu kućnu adresu u fizičkom obliku što našeg Matu izrazito veseli zbog slanja pisama u Češku.
Korisnici servisa mogu i međusobno razmjenjivati pisma u elektroničkom obliku kao elektroničke dokumente. Svoje poruke mogu besplatno slati drugom korisniku servisa ePošta kroz sigurno okruženje ili na bilo koju odabranu adresu elektroničke pošte.

Servis ePošta nudi komunikaciju u sigurnom okruženju. Bez obzira na to je li riječ o poruci drugom korisniku servisa, slanju pisama ili elektroničke pošte, Hrvatska pošta dostavit će vašu poruku na pravu adresu.

Vezani članci Pošta, ilustracija Hrvatska pošta obustavila naplatu ležarine za sve pošiljke na potresom pogođenom području te produžila rok isporuke Hrvatska pošta Kaos zbog novog soja koronavirusa: Hrvatska pošta obustavlja poštanski promet s Velikom Britanijom

Prijava za korištenje servisa ePošta je besplatna, kao i preuzimanje te korištenje mobilne aplikacije mPošta.

Potpisivanjem zahtjeva u poštanskom uredu za korištenjem servisa ePošta ili zahtjeva koji se nalazi na internetskoj stranici servisa ePošta, a koji možete ispisan, uz predočenje osobne iskaznice, predati i poštaru, brzo postajete korisnik besplatnog servisa. Za nekoliko dana dobivate na svoju adresu elektroničke pošte korisničko ime, a na kućnu adresu lozinku za pristup servisu ePošta.

Na Google Playu ili App Storeu možete besplatno skinuti mobilnu aplikaciju mPošta i s korisničkim imenom i lozinkom servisa ePošta prijaviti se za njezino besplatno korištenje.

Budi romantik kao Mate. Uz mPoštu pošalji pismo voljenoj – bilo kada, bilo gdje!