Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Emotivni video

Najdirljiviji trenuci inauguracije Zorana Milanovića: Zagrljaji, cvijeće, poljupci i suze majke Gine...

Gina Milanović
Gina Milanović Nova TV
Aktualno Galerija +0 Gina Milanović Galerija 1/1 >>
Na inauguraciji Zorana Milanovića bilo je puno emotivnih trenutaka.

U prvom redu u Svečanoj dvorani na Pantovčaku govor svog sina, hrvatskog predsjednika, pratila je Gina Milanović. Dok je Zoran Milanović iznosio konture svog petogodišnjeg mandata, njegova majka borila se sa suzama. 

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković, Gordan Jandroković i predsjednik Zoran Milanović na obilježavanju obljetnice Bljeska - 1 Na obilježavanju Bljeska FOTO Pogledajte kako je prošao susret Plenkovića i Milanovića Obljetnica Bljeska Obljetnica operacije Bljesak Plenković odgovorio sprema li se na nove izbore: Anušić komentirao fotografiju koja je podigla mnogo prašine

No nije to bio jedini emotivni trenutak inauguracije. Osim što je izmjenjivao zagrljaje sa suprugom Sanjom, nakon govora Milanović se pozdravljao s uzvanicima. Kolinda Grabar-Kitarović pružila mu je ruku, a on ju je prijateljski poljubio. Pozdravio se novi predsjednik i s premijerom, predsjednikom Sabora i bivšim predsjednicima, a zatim se odšetao do majke i zagrlio je. Ona ga je nekoliko trenutaka zadržala u zagrljaju i nešto mu govorila. 

Nakon nje Milanović je izgrlio i poljubio i nećakinju, Mašu, kćer pokojnog brata Krešimira.  

S Pantovčaka je Kolindu Grabar-Kitarović ispratio poklonivši joj buket cvijeća.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene