Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednički kandidat Nadan Vidošević danas je operirao glasnice, a prema informacijama liječnika, operativni zahvat je prošao u najboljem redu, priopćili su popodne iz Vidoševićeva izbornog stožera.


Vidošević je na jutrošnjoj konferenciji za novinare izvijestio kako se na dva tjedna povlači iz predizborne kampanje zbog operacije glasnica, uvjeren da taj izostanak neće negativno utjecati na njegovu kampanju.

Vezani članci Bolnica u Klaićevoj (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) U Klaićevu stiglo dijete (2,5) sa strašnim ozljedama glave, hitno je operirano i bori se za život. Ravnatelj Centra za socijalnu skrb: "Ništa nije ukazivalo na ovo" Lech Walesa Lech Walesa nakon četverosatne operacije: "Hvala, sve je uspjelo"

>> Vidošević na operaciju podne, vraća se za dva tjedna

Naveo je da će manjem operativnom zahvatu na glasnicama biti podvrgnut u jednoj zagrebačkoj bolnici i da bi sutra trebao biti otpušten na kućnu njegu. Već za dva tjedna, kako je najavio, vraća se kampanju.

>> 'Predsjednički kandidati pakiraju se kao hrenovke'

Sa svojim poklonicima i biračima će naredna dva tjedna komunicirati putem Facebooka i Twittera. Uoči početka kampanje je mislio da će njegove glasnice izdržat te da kirurški zahvat neće biti potreban.