Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Operirao glasnice

Nadan Vidošević uspješno operiran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidat Nadan Vidošević danas je operirao glasnice, a prema informacijama liječnika, operativni zahvat je prošao u najboljem redu, priopćili su popodne iz Vidoševićeva izbornog stožera.

Vidošević je na jutrošnjoj konferenciji za novinare izvijestio kako se na dva tjedna povlači iz predizborne kampanje zbog operacije glasnica, uvjeren da taj izostanak neće negativno utjecati na njegovu kampanju.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Slika nije dostupna Vjeruje da mu neće štetiti Vidošević na operaciji u podne, dva tjedna pauze

>> Vidošević na operaciju podne, vraća se za dva tjedna

Naveo je da će manjem operativnom zahvatu na glasnicama biti podvrgnut u jednoj zagrebačkoj bolnici i da bi sutra trebao biti otpušten na kućnu njegu. Već za dva tjedna, kako je najavio, vraća se kampanju.

>> 'Predsjednički kandidati pakiraju se kao hrenovke'

Sa svojim poklonicima i biračima će naredna dva tjedna komunicirati putem Facebooka i Twittera. Uoči početka kampanje je mislio da će njegove glasnice izdržat te da kirurški zahvat neće biti potreban.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene