Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić poručio je danas s Glavnog odbora stranke, održanog u Vukovaru, da u HDZ-u postoji više udruženih zločinačkih pothvata koji su doveli do zaduženja države od 46 milijardi eura, 320.000 nezaposlenih, političke korupcije.


'Sramotno je to što se premijerka Jadranka Kosor proglašava glavnim borcem protiv korupcije i kriminala jer je upravo ona godinama govorila 'Kud Ivo tu i ja', rekao je Šišljagić te dodao da se nada '….kako će tome i biti tako'.

Vezani članci Slika nije dostupna I lijevi i desni složni: Presuda je sramotna! Slika nije dostupna Premijerkin autogol: Na sastanak došli samo Šišljagić i Srb te tražili izbore

>> Kosor: Borba protiv korupcije ne može štetiti Hrvatskoj

'To je zločin protiv hrvatskoga naroda i hrvatske države', rekao jer Šišljagić naglasivši da HDZ u kontinuitetu vodi državu od 2003. godine te da je u tom periodu došlo do progona hrvatskih branitelja, kriminalizacije Domovinskog rata, isporučivanja branitelja Haagu i toga da se 'hrvatski branitelji na granici love ko zečevi ne znajući za što su optuženi'.

Šeks vrši pritisak na pravosuđe

'Dotakli smo dno života zbog HDZ-ova načina vladanja', rekao je Šišljagić uputivši i niz kritika na račun potpredsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa koji, kako je kazao, vrši pritisak na pravosuđe.

Šišljagić je poručio i da se od osnutka prije gotovo šest godina HDSSB jasno i nedvosmisleno zalaže za regionalizaciju, decentralizaciju, promjenu poreznog sustava koja bi donijela više novca lokalnoj samoupravi i ravnomjeran razvoj Hrvatske, te da je stranka zbog takvoga programa proglašavana 'rušiteljem ustavnopravnog poretka i autonomašem'. (Hina)

 

Dnevnik

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju