Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nacionalno vijeće za borbu protiv korupcije nikako da počne s radom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako Europa Hrvatskoj izdvaja korupciju kao jedan od većih problema, Hrvatski sabor ni nakon 5 mjeseci rada još nije osposobio nacionalno vijeće za borbu protiv korupcije.

Prvi korak je napravljen, sobu su dobili nakon nekolicine naših priloga. Sada kada su dobili prostor, treba se primiti posla.

Pročitajte i ovo Uhićen Darinko Dumbović - 1 Javna nabava Poduzetnik priznao kako su se sređivali poslovi za Dumbovićeva sina Darka: Dobio uvjetnu kaznu Ukrajinski ministar poljoprivrede Solski osumnjičen za korupciju Ne slaže se s optužbama Osumnjičen ukrajinski ministar: Priskrbio si je državno zemljište vrijedno milijune dolara?

Nacionalno vijeće još nije u punom sastavu, treba izabrati još 6 nezavisnih članova vijeća iz redova uglednika. Prazne prostorije nacionalnog vijeća  trebale bi se popuniti idući tjedan, a nakon praznika rada trebali bi i službeno početi raditi.

Cijeli prilog o sporom osposobljavanju i sastavu Nacionalnog vijeća za borbu protiv korupcije pogledajte u priloženom video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene