Nacionalni park Sjeverni Velebit osvanuo je pod snijegom. Iz Nacionalnog parka poručuju građanima da ne kreću prema njima.

Galerija


Snježna idila zabijelila je Velebit. Iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit poručili su da je pristupna cesta do njih neprohodna. Pozvali su građane da odgode posjet Parku do daljnjega.

"Zbog novonastalih vremenskih uvjeta i napadalog snijega, pristupna cesta prema Zavižanu nije prohodna za osobne automobile, stoga ne preporučujemo posjet Parku do daljnjega", napisali su na Facebooku.

Ogromna količina kiše poplavila dijelove Rijeke Snažno nevrijeme u Rijeci: Bujice blata i vode poplavile dijelove grada, šahtovi opet letjeli u zrak, automobili ostajali na cesti

Posljedice nevremena u Rovinju - 3 Zbraja se šteta nakon nevremena koje je pogodilo Rovinj i okolicu: "Užas, to je bilo kao slapovi Krke, sve je nosilo sa sobom"

Poštovani posjetitelji, zbog novonastalih vremenskih uvjeta i napadalog snijega, pristupna cesta prema Zavižanu nije prohodna za osobne automobile, stoga ne preporučujemo posjet Parku do daljnjega.

Objavljuje Nacionalni park Sjeverni VelebitUtorak, 17. studenoga 2020.