Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udario u stražnji dio busa

Načelnik Lekenika pijan skrivio prometnu nesreću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi slučaj političara koji je pijan skrivio prometnu nesreću.

Nakon varaždinskog gradonačelnika Gorana Habuša ovog puta u glavnoj ulozi HSS-ov načelnik općine Lekenik Marijan Crnkoci. On je vozeći službeni automobil u punoj brzini udario u stražnji dio autobusa koji se kretao u istom smjeru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Policija; ilustracija - 2 Kod Virovitice Retrovizorom udarila pješaka pa pobjegla s mjesta nesreće, on teško ozlijeđen ostao ležati na cesti

>> Habuš: I ja sam čovjek od krvi i mesa

Policija mu je izmjerila 1,61 promila alkohola u krvi. Crnkoci je u sudaru zadobio teže tjelesne ozljede i zadržan je na liječenju u sisačkoj bolnici. Slomljena mu je noga, oštećena ruka te ima ogrebotine po cijelom tijelu.

U razgovoru za Novu TV ispričao se svima, svjestan je da je bio pijan i ne traži nikakav alibi. 'Osjećam se loše i ujedno se ispričavam svima kojima sam nanio štetu. Svoju štetu što se tiče auta ću sam namiriti, a dalje ćemo vidjeti što će biti. Ja ne bježim od svoje odgovornosti, a na kraju će odlučiti predsjedništvo HSS-a što će biti dalje', rekao je Crnkoci.

Sisački SDP traži njegovu ostavku. 'Međutim, gospodinu Crnkociju kao načelniku općine Lekenik i kao političaru želimo da učini čin minimalnog osjećaja odgovornosti i odmah da ostavku', izjavio je Josip Takač iz Županijske organizacije SDP-a Sisak.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene