Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje u Osijeku

Nastavljeno suđenje Zdravku Mamiću: "On je Dinamu posudio znatna novčana sredstva"

Aktualno Galerija Suđenje Zdravku Mamiću - 1 Suđenje Zdravku Mamiću - 1 Foto: Vijesti u 17 Suđenje Zdravku Mamiću - 2 Suđenje Zdravku Mamiću - 2 Foto: Vijesti u 17 Suđenje Zdravku Mamiću - 3 Suđenje Zdravku Mamiću - 3 Foto: Vijesti u 17 +0 Suđenje Zdravku Mamiću - 4 Galerija 1/4 >>
Na Županijskom sudu u Osijeku nastavljeno je suđenje Zdravku Mamiću. Rasprava je protekla u iznošenju dokaznih prijedloga kojima obrana tvrdi da je Mamić novac s računa koristio za dugove Dinama.

Na Županijskom sudu u Osijeku nastavljeno je suđenje Zdravku Mamiću, kojega se tereti da je s računa Dinama u Klagenfurtu podigao 2 milijuna i 200 tisuća eura i zadržao ih za sebe.

Današnja rasprava protekla je u iznošenju dokaznih prijedloga kojima obrana tvrdi da je Zdravko Mamić novac s računa u Austriji i vlastitu gotovinu koristio kako bi namirio dugove Dinama. Na sljedeća suđenja zvat će oko 30 svjedoka, bivših igrača, trenera i zaposlenika kluba, kojima je Mamić, tvrdi njegova obrana, na ruke davao gotovinske isplate.

Pročitajte i ovo Sandra Benčić Traži reakciju EK Benčić žestoko oplela po Plenkoviću zbog Turudića: "Zemlju moramo obraniti od njegove bagre"

"Prilikom dolaska Zdravka Mamića u Dinamo klub je bio dužan preko 300 milijuna kuna. Nastavno na to Zdravko Mamić je takvom nogometnom klubu pozajmio znatna novčana sredstva koja prelaze iznos od 60 milijuna kuna, a bez ikakvih osiguranja i garancije da će mu ta sredstva ikada kasnije biti vraćena", rekao je Filip Glavaš, odvjetnik Zdravka Mamića.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene