Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dotrajala zgrada

Nemili događaj u Saboru: Na zaposlenicu pao prozor u toaletu, ozlijeđena je - ''Neugodno nas je iznenadilo''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nemili događaj u Saboru. U petak potkraj radnog vremena na zaposlenicu je pao prozor. Ozlijeđena je.

''U petak potkraj radnog vremena u jednom od zahoda za žene u Hrvatskome saboru pao je prozor na žensku osobu kojoj je zbog zadobivene ozljede pružena liječnička pomoć'', poručili su iz Sabora za DNEVNIK.hr.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Dan za pamćenje Obrat na obrat! Sve što trebate znati o najluđem danu u hrvatskoj političkoj povijesti Zoran Milanović Pitanje budućnosti RH Zoran Milanović otkriva ''vojnu tajnu'': Na ovo se čeka već neko vrijeme

Nakon bolničke obrade, službenica je otpuštena na kućnu njegu. Iz Sabora poručuju da zbog zaštite osobnih podataka zaposlenice Sabora nisu u mogućnosti obznaniti podatke o njezinom identitetu, zadobivenoj ozljedi niti o njezinom zdravstvenom stanju.

O slučaju su obaviještene i policija i inspekcija zaštite na radu koja je napravila izvid. ''U ovom trenutku ne raspolažemo informacijama o tome kako je došlo do pada prozora'', poručili su iz Sabora.

Navode da kontinuirano ulažu u obnovu dotrajalih dijelova zgrade uključujući drvenu stolariju, a što se čini prema procjeni nadležnih stručnih službi. ''Jednako tako, kao ozbiljan poslodavac, Hrvatski sabor vodi računa da se poštuju svi zahtjevi zaštite na radu, što će i ubuduće činiti.

Riječ je o nemilom događaju, koji nas je sve neugodno iznenadio, i naravno da će se s naše strane, na razini stručnih službi, učiniti sve što je u našoj moći da se ovakve situacije ne ponove'', zaključili su.

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene