Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na Visu od danas poslijepodne opet pristaje katamaran iz Splita.


Nakon tjedan dana blokade, u Vis od danas opet uplovljava katamaran iz Splita, a sa stanovnicima otoka postignuto je kompromisno rješenje.

'Od danas poslijepodne katamaran iz Splita ide prema Visu. Milna na Braču će u red vožnje biti uključena eventualno jednom tjedno, i to srijedom ili subotom', stoji u odgovoru Ivane Tomić iz tvrtke Krilo čiji katamaran polovi na relaciji Split-Vis.

Stanovnici ovog otoka digli su se na noge zbog toga što je odlukom Agencije za obalni linijski promet odlučeno da katamaran na ide direktno iz Splita u Vis nego da pristaje i u Milni na Braču. Višani tvrde da se time putovanje znatno produljuje, dok su iz Agencije poručili da se putuje tek desetak minuta duže.
 

Vezani članci Mans Zelmerlow i Ciara Janson (Foto: Instagram) Odabrao je Hrvatsku: Popularni pjevač i pobjednik Eurosonga vjenčao se na viškoj utvrdi Pomorska policija, (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Tragedija na Visu: Poljakinji pozlilo prilikom izrona. Liječnici je pokušali reanimirati, no nije joj bilo spasa