Tajno glasanje na kojem su županijski vijećnici Ličko-senjske županije trebali izabrati predsjednika skupštine, odgođeno je za četvrtak u 18 sati.

Galerija +0 Milinovićeva stranka srušila kvorum (Foto: Dino Stanin/PIXSELL)

Lista Darka Milinovića srušila je kvorum.

Vezani članci Lika bez struje: Ilustracija - 2 U Lici još uvijek loše vrijeme, vozači kamiona pronašli zanimaciju: "Kolega me čeka da idemo na kavu, ali ne mogu jer pazim na grah" Darko Milinović u posjetu 100-godišnjem Ličaninu Deda Luka iz sela Bilaj napunio 100 godina, u posjet mu stigao župan Milinović: "Zajedno smo popili rakiju, dida Luka je super"

Do tajnog glasanja došlo je nakon što je utvrđeno da nema koalicijskih sporazuma. HDZ-ov Marijan Kustić iznio je prijedlog o tajnom glasanju koje je podržalo 14 vijećnika s liste HDZ-a, dva vijećnika SDSS-a te jedan s liste HSP-a.

Protiv toga je Darko Milinović koji je poručio da njegova lista neće biti na glasanju. HDZ-u za većinu u skupštini potrebno je 17 ruku.

"Mi se nećemo pojaviti, koliko znam bura promjena se isto neće pojaviti na glasanju. Uvjeren sam u poštenje HSP-a jer istina govoreći Karlo Starčević vraća povjerenje u politiku. Danas ga može povratiti skroz ili urušiti. Ja sam uvjeren u povjerenje HSP-a", rekao je prethodno Milinović.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju