Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U prostorijama stranke

Gredelj odrađuje otkazni rok: Samo štitim interese HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prostorije HDZ-a danas je došao odvjetnik Vladimir Gredelj koji je stranci otkazao suradnju.

U jutarnjim satima u prostorije HDZ-a došao je i Vladimir Gredelj, bivši odvjetnik koji je toj stranci nedavno otkazao suradnju.

Pročitajte i ovo Tomo Medved izjave nakon sjednice hdz-a Medved o radu nove Vlade: "Želja nam je da imamo manje kriznog upravljanja i manje prirodnih katastrofa" Preizborni skup HDZ-a Parlamentarni izbori 2024 Pogledajte koliko se trošilo na izborne kampanje: Neki se jedva pokrpali, a jedva stvar upada u oči

Gredelj nije htio previše komentirati zašto je došao u prostorije stranke i je li im predao spise, već je rekao da 'samo štiti interese stranke'. Gredelj odrađuje otkazni rok, jer, prema propisima Hrvatske odvjetničke komore nakon što se otkaže suradnja, ukoliko stranka ne nađe novog odvjetnika stari odvjetnik mora odraditi još mjesec dana otkaznog roka.

Gredelju taj otkazni rok ističe krajem mjeseca. Podsjetimo, Gredelj je otkazao punomoć HDZ-u zbog, kako je izvijestio, 'nepremostivih razlika u gledanju na predmet obrane i njenim modalitetima' u USKOK-ovoj istrazi oko crnih fondova u HDZ-u.

Sjednica Predsjedništva HDZ-a održat će se danas u 12 sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene