Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

sramotno

Pa ti sad sjedni! Na Pelješcu na klupicu pričvrstili metalne čepove, oglasili se iz Turističke zajednice

Na klupici uz more u mjestu Kućište na poluotoku Pelješcu netko je vijcima pričvrstio metalne čepove kako se na nju ne bi moglo sjesti.

Iz Turističke zajednice Općine Orebić osudili su čin vandalizma i dodali kako je obaviješten komunalni redar kako bi se klupica što prije sanirala.

Pročitajte i ovo Opasna vožnja diplomata po Pelješcu Prijavila ga policiji VIDEO Diplomat opasno krivudao cestom po Pelješcu, zgrožena vozačica sve snimila Foto; Pelješac; Aleksandar Gospić, HTZ OGLAS Aktivni odmor na jugu Hrvatske?

"Individualni vandalizam kao što se dogodio s klupicom u Kućištu nećemo previše komentirati, ne znamo o kome se radi, je li to čin lokalnog stanovnika ili turista. Svakako osuđujemo svaki takav sličan postupak", kazali su iz TZ-a za DNEVNIK.hr.

Ističu da turistička zajednica Općine Orebić i Općina Orebić rade sve što je u njihovoj mogućnosti kako bi privukli što veći broj turista i kako bi se oni koji su tamo osjećali sigurno i dobrodošlo.

"U suradnji konstantno povećavamo komunalnu opremu, javne koševe za smeće, tuševe na plažama, klupe, imamo i dva javna fitnesa na otvorenom. Osim toga, zbog pandemijskih uvjeta smo izbacili velike koncerte, a ostavili smo gotovo sva manja događanja kako bi gosti imali bogat program, a u isto vrijeme ostali zdravi", rekao je Marko Galiot iz Turističke zajednice Općine Orebić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene