Na Lošinju se srušio manji avion pri čemu su ozlijeđene četiri osobe talijanskog državljanstva.

Galerija


Policija je dojavu o srušenom avionu dobila oko 11:55 sati. Prema dojavi, mali avion Piper talijanskih registracijskih oznaka pao je kod aerodroma Ćunski na Lošinju.

Vezani članci Mia Begović i Lana Radeljak (Foto: Marijan Delija/PIXSELL) Mia Begović otkrila uz koga je njezina pokojna sestra Ena bila najsretnija Ena Begović (Foto: Screenshot) Prošlo je 19 godina od pogibelji Ene Begović: Vrhunac životne sreće osujetila je strašna tragedija

"Riječ je o talijanskom avionu u kojem su se nalazile četiri osobe koje su ozlijeđene. U tijeku je utvrđivanje svih okolnosti tog događaja", doznajemo od glasnogovornice PU primorsko-goranske Mirjane Kulaš.

Na terenu su, uz policajce i vatrogasce, i djelatnici Hitne medicinske pomoći.

"Od četvero ljudi u zrakoplovu, dvoje je lakše ozlijeđeno dok je dvoje trebalo izvlačiti iz olupine. Kakva je kvalifikacija njihovih ozljeda, za sada nam nije poznato. Svi su državljani Republike Italije. Na terenu su trenutno istražitelji Agencije za istraživanje nesreća u prometu i nadamo se da će nam uskoro biti poznato više detalja o samoj nesreći. Riječ je zrakoplovu koji leti pod talijanskim nacionalnim obilježjima, no za sada nije utvrđeno je li avion u vlasništvu fizičke ili pravne osobe", kazao nam je glasnogovornik Ministarstva mora, prometa i infrastrukture David Radas.

Više detalja o ovom događaju bit će poznato nakon istrage.