Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Treba učiti...'

Na listi Domoljubne koalicije našao se i Playboyev model

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sisačanka Vlatka Vukelić (36) bila je bez komentara kada su je novinari upitali nalazi li se na obnaženim fotografijama objavljenim u Playboyu prije pet godina.

Na listi Domoljubne koalicije u 6. izbornoj jedinici, na desetom mjestu, našla se Sisačanka Vlatka Vukelić (36) čije su obnažene fotografije prije pet godina objavljene u hrvatskom izdanju Playboya.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HDZ u priopćenju 'Milanovićevi ciljevi su poznati - razbiti MOST, konstituirati Sabor na pet minuta' Slika nije dostupna Počinju pregovori s Domoljubnom koalicijom 'Milanović do petka treba reći s kime je spreman surađivati'

Priča koju je objavio Nacional za oko je zapela i najpoznatijoj tviterašici među političarima, Jadranki Kosor, koja je na toj društvenoj mreži objavila fotografiju članka uz komentar 'Treba učiti kako do preferencijalnog glasa'.

'Oni samo lažu i obmanjuju vlastiti narod u ovom mandatu i to je potpuni debakl'

T-portal kontaktirao je Vukelić, inače članicu HSP AS kako bi im prokomentirala spojivost njezinog konzervativnog političkog svjetonazora i obnaženih fotografija na što je odgovorila: 'Mog potpisa nema i takve fotografije se ne mogu povezati sa mnom'. Bez komentara je bila kada su je upitali je li ona na tim fotografijama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene