Obavijesti Video Pretražite Navigacija
grmi i sijeva

Stiglo snažno nevrijeme: Zagrebom protutnjala kiša praćena tučom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najavljno nevrijeme sručilo se na Zagreb rano popodne. Pljuskovi s grmljavinom donijeli su osvježenje nakon vrućeg i sparnog tjedna u kojem su se temperature uglavnom kretale oko 30 stupnjeva.

Ipak, nevrijeme će biti kratka vijeka. Diljem Hrvatske očekuje se uglavnom sunčan dan, a u većini krajeva bit će vruće i sparno. Pokoji pljusak može biti na području Karlovca, prognozirala je Ana Bago Tomac.

Pročitajte i ovo Olujno jugo i vjetar prouzročili veliku štetu - 11 Velika šteta Olujno jugo i valovi pravili nered po Kvarneru: Snažni naleti vjetra uništili betonski dio kupališta Slika nije dostupna VELIKA PROMJENA VIDEO Jako grmljavinsko nevrijeme u Zagrebu: Upaljeni meteoalarmi, čini se da se opraštamo od ljeta

U Istri će pak prema večeri, u unutrašnjosti te izrazito u Gorskom kotaru i Lici biti povremenih grmljavinskih pljuskova. Puhat će umjeren sjeverozapadnjak.

I na jugu će biti većinom sunčano i vruće, a pljuskova tek rijetko može biti u zaleđu.

Na jadranu će biti grmljavinskih pljuskova najprije na sjevernom dijelu, ponegdje i izraženijih. Zatim se nevrijeme seli na južni Jadran, a za vikend se vraća stabilno i vedro vrijeme.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene