Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na Brijunima najveći jedrenjak na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S lijepim i sunčanim vremenom počela je i sezona mega jahti na Brijunima. Ove sezone, koja je znatno ranije počela, otočje su već posjetile neke od najvećih i najprestižnijih morskih ljepotica koje ovih dana krstare Jadranom.

Neke od njih su 'Ectasea', duža od 60 metara, 'Magnifica' od 56 metara te 'Seascape' dužine 37 metara. 

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u Istri Strašna nesreća na Brijunima: Dijete (2) koje je udario automobil preminulo u bolnici Brijuni, ilustracija Očevid u tijeku Šok na Brijunima: Radnik NP-a automobilom naletio na dijete (2), bez svijesti je prevezeno u bolnicu

Gosti s jahta prije svega su uživali u ljepotama brijunskog otočja, njihovoj ponudi, iskoristili su mogućnost večere pod zvijezdama u okrilju ostataka rimske ladanjske vile, izvijestili su s Brijuna. 

U tako romantičnom okruženju nije nedostajalo dobre zabave, a i Brijuni su bili zadovoljni potrošnjom. 

Ono što ti gosti izuzetno cijene je diskrecija koju to otočje može zajamčiti. 

Uz Brijune su se u nedjelju mogle vidjeti i jahte 'Pelorus', impresivne dužine 100 metara, i ništa manje impresivan 'Saint Nicolas', dug 70 metara, kao i jedrenjak 'Falcon Maltese' koji potpisuje Perini Navi, tvrtka koja je specijalizirana za gradnju ekskluzivnih jedrenjaka. 

Spomenuti jedrenjak najveći je na svijetu i na svojoj prvoj vožnji zaustavio se upravo uz Brijune. Dug je 84 metra, visina jarbola mu je 64 metra i proizvodi se jedan na godinu, ponosno su izvijestili s Brijuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene