Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

A za društvenu kremu i brojne kulturnjake sljedećih dana nema dvojbe - ide se u Pulu na filmski festival i na Brijune. Premijerom Odiseja na malom Brijunu otvara se 12. izdanje kazališta Ulysses!


U svojem vijeku Kazalište je oduvijek bilo mamac za svjetski poznate glumce. Lani ga je posjetila poznata američka glumica Angelina Jolie, a ove se godine šuška kako bi u publici mogli sjediti planetarno popularan glumac George Clooney i crna pantera Naomi Campbell.

Vezani članci Naomi Campbell - 1 Vodila je buran život, suočavala se sa užasnim optužbama, a onda je svima priredila ogromno iznenađenje! Naomi Campbell - 1 Ljepotica uz koju se veže niz skandala iznenadila je milijune, sad se pojavila njena fotka koja je mnogima razjasnila sve!

Cijeli otok od večeras postaje pozornica. Čarobni Brijuni imponiraju svakom glumcu i redatelju. 'Ovi uvjeti se ne mogu usporediti ni s čim, što se tiče prostora, godišnjeg doba i vremena i načina kako se radi', rekao je Svetozar Cvetković, glumac.

>> 'To je najbolji teatar koji sam ikad vidjela!'

U svojem vijeku Kazalište Ulysses je bilo mamac za brojne poznate domaće, ali i holivudske glumce. Angelina Jolie je obećala i svoj povratak na otočje. 'Bilo je zadivljujuće. Ovaj veliki tradicionalan teatar savršena je kulisa za kazališnu predstavu. Ovo je bila najbolja izvedba koju sam vidjela! I svakako, svakako ću se vratiti', rekla je prošle godine Jolie. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.