Angelina Jolie posjetila je Hrvatsku te ostala oduševljena ljepotama Brijuna. Najavila je kako će se u našu zemlju vratiti s čitavom obitelji. Ovaj put s njom su bili samo sinovi Maddox i Pax.


'Hrvatska je prekrasna zemlja, došla sam s dvoje djece, koji su sigurno već umorni od kupanja cijeli dan, vratit ću se sigurno u Hrvatsku. Zapravo jedva čekam ponovni dolazak', izjavila je Angelina nakon predstave 'Kralj Lear' na Brijunima, kazališta Ulysses.

Vezani članci Angelina Jolie Nakon tri propala braka utjehu je ipak potražila kod jednog od bivših, ponijela i zanimljivu sitnicu za njihov susret Shiloh Jolie Pitt Kći slavnog para s godinama sve više nalikuje na dječaka, a njihov mukotrpan razvod posebno joj teško pada zbog jedne stvari

Odmah nakon završetka predstave, Rade Šerbedžija je izveo Angelinu na pozornicu te ju predstavio publici. 'Bilo je izvanredno. To je najbolji teatar koji sam ikad vidjela', rekla je Angelina te se zahvalila publici na toplom pljesku.

Obratila se novinarima

Nakon dugog iščekivanja, Angelina se odlično raspoložena i u pratnji predsjednika Josipovića i svog prijatelja Rade Šerbedžije pojavila i na konferenciji za novinare.

'Bilo je zadivljujuće. Ovaj veliki tradicionalan teatar savršena je kulisa za kazališnu predstavu. Ovo je bila najbolja izvedba koju sam vidjela! Probala sam doći prošle godine, ali nisam mogla. Drago mi je da sam stigla i nadam se da ću dobiti priliku i glumiti s Radom', rekla je Angelina.

'S predsjednikom sam razgovarala o umjetnosti, o vašoj prekrasnoj zemlji, kao i o razminiravanju koje je još uvijek veliki problem. Kako mi je sin iz zemlje koja je isto pogođena ratom, upoznata sam s problemom i zato moramo raditi zajedno'. A što se tiče njenog redateljskog debija, otkrila je da je film gotov i za kraj pozvala sve okupljene da dođu na premijeru te poručila da će se obavezno vratiti sljedeće godine i to sa suprugom Bradom Pittom!

Predsjednik Ivo Josipović otkrio je da je od Sarajeva ostao u kontaktu s glumicom. 'Susreli smo se u Sarajevu i od tada održali kontakt', izjavio je Josipović.

Posjet Angeline Jolie bio je najavljen i prošle godine upravo na Brijunima, no radi prevelikog pritiska medija ipak se nije realizirao. Ipak, ove godine Angelina je stigla, sletjela je u Pulu privatnim avionom. Na aerodrom je stigla u petak u 16.30 s dvoje djece, a iz Hrvatske je otišla u subotu oko 13 sati.