Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bura pojačava hladnoću

Na Biokovu nula stupnjeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na najvišem biokovskom vrhu Svetom Juri temperatura je jutros u sedam sati iznosila nula Celzijevih stupnjeva, što je najniža izmjerena temperatura danas u Hrvatskoj.

Izmjereno je jutros neočekivanih nula stupnjeva, doznaje se od voditelja smjene na odašiljaču Petra Babića, koji kaže da niska temperatura poput jutrošnje izmjerena prvog dana lipnja na 1762 metra visokom Svetom Juri nije uobičajena i rijetkost je u ovo doba godine.

Pročitajte i ovo Darijo Brzoja o vremenu u studenom - 2 Provjerite Darijo Brzoja donosi kakvo nas vrijeme očekuje za blagdan Svih svetih, ali i prognozu za cijeli studeni Slika nije dostupna Visina snijega do 20 cm Snijeg u gorju i unutrašnjosti Dalmacije

Nestabilno vrijeme ovih danas s najavljenim zahlađenjem i jutrošnji znatni pad temperature te bura što pojačava hladnoću iznenadilo je žitelje Makarskog primorja, a još više njihove goste kojih u 30 otvorenih hotela boravi više od 5.000 na području od Brela do općine Gradac. Biokovski vrhovi već su nekoliko dana pod oblacima i s prilično niskim temperaturama, pa su i izleti na Biokovo zadnjih dana znatno smanjeni. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene