Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedeni strani državljani

Na Bajakovu zaplijenjeno 380 kutija krijumčarenih cigareta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na međunarodnom graničnom prijelazu Bajakovu na ulazu u Hrvatsku djelatnici carine i policije su u dva automobila dvojice stranih državljana pronašli 380 kutija krijumčarenih cigareta, izvijestila je vukovarsko-srijemska Policijska uprava.

U osobnom automobilu 'renault megan' francuskih registracijskih oznaka, koji je vozio 50-godišnji srbijanski državljanin, policija je jučer u 16,50 sati pronašla 230 kutija krijumčarenih cigareta 'marlboroi. Cigarete su mu oduzete, a nakon carinskoga prekršajnog postupka uhićen je zbog osnovane sumnje da je počinio kažnjivo djelo izbjegavanja carinskog nadzora. Srbijanski državljanin bit će kazneno prijavljen.

Pročitajte i ovo Ilustracija od 3. travnja Novi val poskupljenja cigareta: Pogledajte nove cijene Slika nije dostupna U prtljažniku kombija Bajakovo: U autu imao 26,7 milijuna kuna heroina

Nešto kasnije, oko 19,20 sati, djelatnici carine i policije su u osobnom automobilu 'mercedes' bugarskih registracijskih oznaka, koji je vozio 36-godišnji bugarski državljanin, pronašla skrivenih 150 kutija cigareta marke 'eve' i 'marlboro'.

Cigarete su mu oduzete te je uhićen zbog sumnje da je počinio kažnjivo djelo izbjegavanja carinskog nadzora. Bugarski će državljanin bit kazneno prijavljen državnom odvjetništvu, navodi policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene