Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Odgovorili na sva pitanja'

MZOPU: Riješili smo sve predmete vezane uz projekt gradnje rampe u Varšavskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva priopćilo je kako je riješilo sve predmete vezano za projekt gradnje rampe u Varšavskoj ulici iz svoje nadležnosti te odgovorilo na sva postavljena pitanja vezana za taj slučaj.

Uz to, na internet stranici Ministarstva objavljeni su nalazi nadležnih službi Ministarstva. Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva time je reagiralo na današnju izjavu predsjednika zagrebačke Gradske skupštine Borisa Šprema da do danas nisu dobili informaciju, mada su tražili, jesu li riješeni imovinsko-pravni odnosi u odnosu na Varšavsku ulicu i je li formirana parcelacijska čestica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dovršetak radova Hypo odobrio Hoto Grupi još 27 milijuna eura za Cvjetni prolaz Slika nije dostupna Gundulićeva otvorena za promet Ukinuta blokada: Radovi u Varšavskoj odvijaju se nesmetano

>> VIDEO Prosvjednici Bernardiću: Ovo su vaša uhićenja

‘Kao i puno puta do sada i ovaj je put Šprem izrekao laž. Nije zatražio od Ministarstva navedene informacije a nije ih ni mogao zatražiti jer ih Ministarstvo nema, što bi on kao pravnik morao znati. Bilo bi logično da Šprem te informacije traži od gradskih tijela’, stoji uz ostalo u priopćenju zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene